Over ons - Hetra-GSS GmbH afdeling trappen en balustrades

Ga naar de inhoud

Hoofdmenu:


Over ons

 
 

Hetra-GSS afdeling stalen trappen en balustrades is een jonge en dynamische afdeling van Hetra-GSS GmbH.
De afdeling stalen trappen en balustrades is binnen Hetra-GSS GmbH een nieuwe afdeling, mede door de initiatiefnemers Willem Ligterink en Axel Eykelenkamp een modern bedrijf met decennia lange ervaring in deze branche. Wij werken vanuit het Business center Emmerich en bedienen zowel de Nederlandse als de Duitse markt. Onze opdrachtgevers zijn architecten, bouwbedrijven, woningbouwverenigingen, verenigingen van eigenaren, overheden, en industrie. Daarnaast behoren ook bedrijven die gespecialiseerd zijn in machinebouw en staalconstructies tot onze doelgroep.
Hetra-GSS GmbH met haar hoofdvestiging te Recklinghausen is al jaren lang de specialist in het ontwerpen, produceren en monteren van complete installaties, apparatuur en staalconstructies t.b.v. zandwinning, silo- en machinebouw.

 
 

Hoe wij werken

 

Advisering/calculatie


Vanaf het allereerste stadium van ontwerp willen wij u graag adviseren over zaken zoals vormgeving, conservering en voorschriften om samen met u als opdrachtgever tot een technisch en esthetisch perfecte oplossing te komen.  Hierbij zal ook worden gekeken hoe die wensen het best zijn te realiseren, passend binnen uw budget. Om in het voortraject al zeker stellen dat het juiste product wordt omschreven in het bestek bieden wij u de mogelijkheid om geheel vrijblijvend onze bestekteksten te downloaden.
Onze calculatieafdeling maakt vooraf een geheel vrijblijvende en gedetailleerde offerte waarin ook alternatieven kunnen worden opgenomen welke kostenbesparend werken zonder afbreuk te doen aan het ontwerp en de kwaliteit.

Waar kunt u ons vinden

Engineering


Onze engineers maken gebruik van de modernste CAD tekenprogramma’s om de vooraf vastgelegde opdracht om  te zetten naar technische tekeningen. Deze tekeningen zullen als voorlopig ontwerp worden ingediend bij de opdrachtgever waarna alle opmerkingen van de opdrachtgever worden verwerkt in een definitieve tekening. Wij zullen zodra het mogelijk is de maatvoering in het werk controleren en eventuele afwijkingen met u bespreken en verwerken op onze productie tekeningen. Ook het vooraf opgeven van de instortvoorzieningen op de definitieve betontekeningen kan op uw verzoek door onze engineers worden verzorgt. In de meeste gevallen werkt dit kosten besparend en is dit technisch gezien de betere oplossing.  Desgewenst kunnen wij ook de sterkte berekeningen en eventueel een glasparelslingerproef voor u verzorgen.

Productie/montage


Wij produceren in onze eigen productielocaties welke zich bevinden in Recklinghausen te Duitsland en in de stad Gabrovo te Bulgarije. Deze locaties beschikken beide over een uitgebreid en modern machine park met gekwalificeerde medewerkers waarbij veiligheid, gezondheid en kwaliteit  een vanzelfsprekendheid zijn.
Het conserveren zal gebeuren door de daarin gespecialiseerde bedrijven in zowel Nederland als Duitsland. Hierbij moet u denken aan alle voorkomende conserveringen zoals thermisch verzinken, poedercoaten, duplex systemen, anodiseren, beitsen en passiveren (R.V.S.).
Onze producten worden gemonteerd door gerenommeerde en gecertificeerde monteurs die beschikken over de benodigde veiligheid- en kwaliteitscertificaten (o.a. VCA). De montage vindt plaats volgens de vooraf vastgestelde montageplanning en  conform de geldende veiligheidsvoorschriften en Arbo-eisen.


Wij zijn gevestigd in het Business Center Emmerich te Emmerich am Rhein.
Deze locatie is centraal gelegen voor zowel de Nederlandse als de Duitse markt.
Het Business Center Emmerich ligt op een steenworp afstand van de autobaan (E35).Hetra-GSS GmbH
Afdeling stalen trappen en balustrades
Groendahlscher Weg 87
46446 Emmerich am Rhein

Tel.: +31 (0) 315 - 769001
Tel.: +49 (0) 2822 600814

 
Terug naar de inhoud | Terug naar het hoofdmenu