Kooi- gevelladder maatwerk - Hetra-GSS GmbH afdeling trappen en balustrades

Ga naar de inhoud

Hoofdmenu:

Product groepen > Klim- en vluchtwegen > Kooiladders en gevelladders


Kooiladders en gevelladders, maatwerk

 De afdeling stalen trappen en balustrades van Hetra-GSS ontwerpt, fabriceert, levert en monteert aluminium, stalen en RVS vlucht- en inspectieladders in elk gewenste lengte.
Deze ladders zijn leverbaar in een standaard uitvoering of op maat voor alle gebouwen, constructies of installaties waar een daal-, klim- of vluchtweg nodig is.
De  ladders kunnen e.v.t. uitgevoerd worden met een bordes en kunnen diverse oppervlaktebehandelingen hebben, zoals thermisch verzinken, poedercoaten anodiseren, e.e.a. afhankelijk van de materiaalkeuze.
De mogelijkheden zijn nagenoeg onbeperkt.

Op deze pagina geven we u een indruk van onze mogelijkheden op het gebied van vlucht- en inspectieladders uit de productgroep klim- en vluchtwegen welke geheel op maat en volgens de specificatie van de opdrachtgever worden uitgevoerd.


Er zijn diverse mogelijkheden om het onbevoegd inklimmen bij gevel- en kooiladders te voorkomen, bijvoorbeeld door een telescopisch ladderdeel toe te passen of een luik t.p.v. begin kooi.
Bij gebruik van een gevel- en kooilladder t.p.v. een dakluik is het mogelijk om de ladder uitvoeren met een telescopisch bovendeel.
Om het in- of uitstappen te vereenvoudigen kunnen de gevel- en kooiladders worden uitgevoerd met een (overstap)bordes. 
Terug naar de inhoud | Terug naar het hoofdmenu